Studiereis - Innovatie in wonen en zorg in Nederland

Omschrijving

Tijd voor een andere aanpak

De laatste jaren is er veel veranderd in de zorg, en er liggen nog grote uitdagingen voor ons, denk maar aan de vergrijzing, de toename van de langdurige zorg met chronisch zieken, dementie, de alsmaar stijgende kosten van de zorg en de emancipatie van ouderen. Het optimaliseren van het bestaande zorgsysteem volstaat niet. Een andere, innovatieve benadering en integrale aanpak zijn nodig. Alleen door zorg weer op een vanzelfsprekende wijze te verbinden met de maatschappij en het dagelijks leven in de dorpen en steden kunnen we goede zorg voor iedereen betaalbaar houden.

Voorbeeldprojecten en ervaringsdeskundigen

Op 19 en 20 februari organiseren Rudiger De Belie en VenhoevenCS een tweedaagse studiereis. Wij nemen u mee langs gerealiseerde voorbeelden van innovatieve concepten voor woonzorg in Nederland en brengen u in gesprek met (ervarings)deskundigen, zodat u lering kunt trekken uit hun project, proces en ervaring. In deze flyer vindt u meer informatie over het programma van de studiereis.

Wij verheugen ons om u te ontmoeten tijdens deze studiereis. Met vriendelijke groet,

Rudiger De Belie en Ton Venhoeven.

Brochure studiereis

Aangezien de studiereis volzet is, is het niet meer mogelijk om in te schrijven. Er wordt een nieuwe studiereis georganiseerd in mei - juni.

Interesse?

Ben je geïntresseerd in dit project? Of benieuwd hoe DeBeCo&Aranth je bij een soortgelijk project kan helpen? Aarzel niet om ons te contacteren!